Dissabte, febrer 27, 2021
Inici Institut Batxillerat Caminada fins la Platja del Fòrum

Caminada fins la Platja del Fòrum

El 6 de desembre la classe de primer de batxillerat científic va fer una caminada desde l’institut fins la platja propera al Fòrum. El passeig es va fer de forma relaxada per carrers peatonals i amb voreres amples.
Un cop a la platja, les i els alumnes es van distribuir en petits grups per entrevistar-se entre ells i enregistra-se en vídeo. D’aquesta manera, amb les preguntes que havia preparat cadascú, van tenir l’oportunitat de conèixer millor companys i companyes amb els que interactuaven menys a classe.
Durant aquesta jornada doncs, l’alumnat va poder experimentar una estona de convivència fora de les aules i es va veure una molt bona cohesió del grup.  

L’activitat va finalitzar el següent dia de tutoria amb la visualització dels vídeos de les entrevistes, alguns editats de manera molt creativa.
La valoració per part de tothom d’aquesta activitat va ser molt positiva. 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Projecte d’instal.lacions artístiques de 3r d’ESO

En aquest article us mostrem les increïbles instal.lacions artístiques dissenyades per l'alumnat de 3r d'ESO. Aquest trimestre a Visual i Plàstica (Projecte Estrumetacles)...

Dibuix de perspectiva cònica central

A la matèria de Dibuix Artístic estem avançant en paral.lel amb els treballs d'art contemporani i perspectiva. Son feines complementàries: amb aquest...

AVE BARCINO!!!

Els alumnes de 2n ESO van ser, durant el primer trimestre del curs, uns autèntics broggi-romans!!! A la matèria...

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència es va celebrar per primera vegada l'11 de febrer de 2016  

Recent Comments