Dissabte, febrer 27, 2021
Inici Institut Batxillerat Caminada fins al Turó de la Rovira

Caminada fins al Turó de la Rovira

El 29 de gener la classe de primer de batxillerat humanístic-social va fer una caminada desde l’institut fins al Turó de la Rovira. Un cop vàrem pujar a dalt del Turó vàrem visitar les restes d’una bateria antiaèria de la Guerra Civil Espanyola, situat en l’anomenat barri dels canons.

Els búnquers antiaeris, van ser construïts al maig de l’any 1937 per defensar la ciutat. Tanmateix s’han convertit en un dels llocs des d’on es pot gaudir d’una vista privilegiada del Skyline de Barcelona, a una alçada de 262 metres sobre el nivell del mar i una visió de 360º.

El passeig es va fer de forma relaxada per carrers peatonals i amb voreres amples.

Un cop al mirador situat a l’antiaeri, les i els alumnes es van distribuir en petits grups per entrevistar-se entre ells i enregistrar-se en vídeo. D’aquesta manera, amb les preguntes que havia preparat cadascú, van tenir l’oportunitat de conèixer millor els companys i companyes amb els que interactuaven menys a classe.
Durant aquesta jornada, l’alumnat va poder experimentar una estona de convivència fora de les aules i es va veure una molt bona cohesió del grup.

L’activitat va concloure la sessió següent de tutoria, vàrem fer la visualització dels vídeos de les entrevistes i gaudir del record de la sortida.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Projecte d’instal.lacions artístiques de 3r d’ESO

En aquest article us mostrem les increïbles instal.lacions artístiques dissenyades per l'alumnat de 3r d'ESO. Aquest trimestre a Visual i Plàstica (Projecte Estrumetacles)...

Dibuix de perspectiva cònica central

A la matèria de Dibuix Artístic estem avançant en paral.lel amb els treballs d'art contemporani i perspectiva. Son feines complementàries: amb aquest...

AVE BARCINO!!!

Els alumnes de 2n ESO van ser, durant el primer trimestre del curs, uns autèntics broggi-romans!!! A la matèria...

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència es va celebrar per primera vegada l'11 de febrer de 2016  

Recent Comments