Anem al Caixaforum

0
617
Els alumnes de primer de batxillerat de la matèria Economia de l’Empresa hem passat un matí ben intens al Caixaforum amb un denominador comú: la passió.
En primer lloc, vam participar a la conferència BROSMIND – Farmàcia i disseny industrial… fins que la passió s’imposa dintre del cicle “Futur Variable”.
Els germans Mingarro, fundadors el 2006 del prestigiós estudi d’il·lustració i disseny gràfic Brosmind, van reflexionar sobre el seu passat: el més llunyà quan passaven el seu temps dibuixant còmics, construint vehicles per a les seves joguines o fent pel·lícules amb la seva càmera domèstica i el més recent quan estudiaven el que creien que havien d’estudiar fins el moment en què la passió s’imposa i es transforma en professió.
Després vam realitzar el taller d’emprenedoria Caixalab Experience. Es tracta d’un taller multimèdia interactiu en un entorn innovador pertreballar el concepte d’emprenedoria i les característiques i els valors de l’actitud emprenedora. En un dels àmbits, veiem i escoltem testimonis d’emprenedors d’èxit i tots coincidim en una sensació: la passió que desprenen per la seva idea, pel seu negoci, per la feina ben feta.
Per últim, no vam desaprofitar l’ocasió de visitar l’exposició Pixar, un símbol de talent i innovació en cinema d’animació: passió en estat pur!