0

Portes Obertes de Cicles Formatius

El passat 19 d’abril es va celebrar la Jornada de portes obertes de cicles formatius al nostre institut. Davant l’allau d’inscripcions hem estat organitzant una segona Jornada de portes obertes pel proper 26 d’abril, a la qual us podeu encara inscriure a través del formulari de la nostra web.

Volem agrair a totes les famílies la seva assistència i l’interès mostrat pel nostre centre.

Ens va agradar molt poder explicar el nostre projecte de Cicles formatius al Broggi, fent èmfasi en la formació complementària a través d’experts, en la formació continuada a través de les Jornades Sanitàries i en el Projecte d’Educació per la salut que ens vincula amb el nostre entorn.

La sessió es va iniciar a la Sala d’actes i a l’Aula Magna simultàniament amb una breu introducció sobre els pilars en els quals es sustenta el Projecte Broggi, la seva oferta educativa i el procediment de preinscripció i matrícula.

Després es van fer les xerrades específiques de cada cicle formatiu en les que varem poder explicar la nostra manera de fer i treballar.

Finalment es va fer la visita als diferents tallers amb els pares i/o futurs alumnes.

Volem agrair de manera molt especial la col·laboració del nostre alumnat en aquesta jornada, tant pel que fa a la rebuda dels assistents com a les informacions i procediments pràctics que van oferir-los.

Share

Comentaris (0)

Retroenllaç de la URL | Comentaris RSS Feed

Els comentaris estan tancats.