Divendres, agost 14, 2020
Inici Activitats i projectes A Bao A Qu Estrena a la Filmoteca "Rere el MACBA. Retrat d'un museu"

Estrena a la Filmoteca “Rere el MACBA. Retrat d’un museu”

Dijous 2 de juny vam estrenar a la Filmoteca de Catalunya el documental “Rere el MACBA. Retrat d’un museu” en el marc del projecte Cinema en curs. Film realitzat per l’alumnat de 1r Batxillerat Artístic amb l’acompanyament de la cineasta Meritxell Colell.

Va ser una jornada màgica, el punt final d’un procés intens, ric i de gran coneixement del cinema. Molt bonic i enriquidor compartir emocions amb la resta de centres que també participen al projecte. Una projecció amb 7 centres de diferents indrets i aquest any amb dos centres convidats: un de Galícia i un de Madrid.

La jornada va començar a les 10h, vam veure 4 films al matí i 3 a la tarda, pel·lícules de ficció i documental. Després de cada projecció l’alumnat va fer una presentació de la seva pel·lícula, una meravella escoltar els procesos viscuts, els referents, els rodatges, el consens, les tries… Una gran lliçó de cinema per a tots els assistents.

I el tancament va ser una gran sorpresa, sempre màgic aquest moment. Un recull de plans fets pels alumnes presents a la sala, tot a ritme de Bernat Font en directe al piano. Una delícia! Delicat, suggerent, bonic, bonic !!

El nostre documental, increïble veure’l en pantalla gran, un moment intens de nervis i satisfacció. Contents de compartir la nostra pel·lícula amb tots els assitents. Un film que mostra el MACBA ocult, el MACBA de les persones, una visió del museu des de dins.

Properament estrenarem el documental a la Cineteca de Madrid, i una última estrena serà al MACBA Barcelona el 18 de juny.
Molt i molt contents !
Podeu veure el nostre procés de creació a “Diari dels tallers” del bloc de cinema en curs.
Felicitats a tot l’equip que fa possible cinema en curs i a tot l’alumnat per la feina tan ben feta i la gran presentació!
Algunes imatges de la jornada:

 

Most Popular

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020. També podeu...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Exposició virtual de Gravitacions #4

Reunim una selecció d'obres del projecte artístic Gravitacions. Aquestes s'han creat en col,laboració amb la Fundació Miró. Hem treballat amb el Serafín...

Preinscripció ESO, CICLES i BATXILLERATS

PREINSCRIPCIÓ ESO LLISTAT D'ASSIGNACIÓ DE CENTRES ESO (pdf) Cal que comproveu el centre que us han assignat o si esteu pendents d'assignació. L'alumnat admès al BROGGI...

Recent Comments