Divendres, agost 14, 2020
Inici Activitats Sortida de 2n d'ESO per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua 2016

Sortida de 2n d’ESO per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua 2016

El Dia Mundial de l’Aigua es celebra anualmente el 22 de març. Es una data crucial per a recordar la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos.

Es celebra des de fa 23 anys i cada any es dedica aun tema íntimament lligat amb aquest recurs hídric. Aquest 2016 es dedica a l’Aigua i el Treball (Water and Job).

 

Com cada any, des que ho va proposar l’ara ja jubilada professora de Química i Física, Neus Sala, l’Institut Broggi s’afegeix a la commemoració d’una data tant important donada l’importància que té l’aigua.

I ho fa anant al Museu AGBAR de l’aigua a Cornellà, on els alumnes, en grus de 20 fan el taller anomenat Aqualogia, on poden fer experiments amb l’aigua per comprovar les principals propietats i característiques que té.

Ja han anat 2 dels 3 grups de 2n d’ESO, concretament els de música i teatre del Projecte de 2n i ho van fer els passats dijous 18 i 25 de febrer.

L’últim grup anirà el proper 25 d’Abril.

Si voleu més informació, aquí teniu un enllaç de la fundació aquae.

adminhttp://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020. També podeu...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Exposició virtual de Gravitacions #4

Reunim una selecció d'obres del projecte artístic Gravitacions. Aquestes s'han creat en col,laboració amb la Fundació Miró. Hem treballat amb el Serafín...

Preinscripció ESO, CICLES i BATXILLERATS

PREINSCRIPCIÓ ESO LLISTAT D'ASSIGNACIÓ DE CENTRES ESO (pdf) Cal que comproveu el centre que us han assignat o si esteu pendents d'assignació. L'alumnat admès al BROGGI...

Recent Comments