Dijous, agost 13, 2020
Inici Activitats Anem al Caixaforum

Anem al Caixaforum

Els alumnes de primer de batxillerat de la matèria Economia de l’Empresa hem passat un matí ben intens al Caixaforum amb un denominador comú: la passió.
En primer lloc, vam participar a la conferència BROSMIND – Farmàcia i disseny industrial… fins que la passió s’imposa dintre del cicle “Futur Variable”.
Els germans Mingarro, fundadors el 2006 del prestigiós estudi d’il·lustració i disseny gràfic Brosmind, van reflexionar sobre el seu passat: el més llunyà quan passaven el seu temps dibuixant còmics, construint vehicles per a les seves joguines o fent pel·lícules amb la seva càmera domèstica i el més recent quan estudiaven el que creien que havien d’estudiar fins el moment en què la passió s’imposa i es transforma en professió.
Després vam realitzar el taller d’emprenedoria Caixalab Experience. Es tracta d’un taller multimèdia interactiu en un entorn innovador pertreballar el concepte d’emprenedoria i les característiques i els valors de l’actitud emprenedora. En un dels àmbits, veiem i escoltem testimonis d’emprenedors d’èxit i tots coincidim en una sensació: la passió que desprenen per la seva idea, pel seu negoci, per la feina ben feta.
Per últim, no vam desaprofitar l’ocasió de visitar l’exposició Pixar, un símbol de talent i innovació en cinema d’animació: passió en estat pur!
adminhttp://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020. També podeu...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Exposició virtual de Gravitacions #4

Reunim una selecció d'obres del projecte artístic Gravitacions. Aquestes s'han creat en col,laboració amb la Fundació Miró. Hem treballat amb el Serafín...

Preinscripció ESO, CICLES i BATXILLERATS

PREINSCRIPCIÓ ESO LLISTAT D'ASSIGNACIÓ DE CENTRES ESO (pdf) Cal que comproveu el centre que us han assignat o si esteu pendents d'assignació. L'alumnat admès al BROGGI...

Recent Comments